Organizaţia judeţeană PSD Vaslui a primit colindători

Membri şi simpatizanţi PSD s-au adunat în a treia zi de Crăciun, din toate colţurile judeţului, pentru a-i ura pe cei care îi reprezintă la nivel de Parlament, judeţ sau municipiu. Astfel, timp de câteva ore, Centrul Civic al municipiului reşedinţă de judeţ a răsunat de cântec de colinde, de urări şi de reprezentaţii ale datinelor populare de iarnă. Nu au lipsit din perimetru nici caii, caprele, plugul cu boi. Urătorii au fost primiţi de conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în frunte cu Dumitru Buzatu, alături de care s-au aflat parlamentarii PSD ( deputaţii Irinel Stativă, Adrian Solomonşi Aurel Căciulă, senatoarele Doina Silistru şi Gabriela Creţu), Ciprian Trifan şi Vasile Mariciuc, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, primarii şi consilieri PSD din tot judeţul. Urătorii au fost  răsplătiţi, aşa cum cere tradiţia, cu mere, colaci şi vin fiert.

La debutul evenimentului, pe scenă au urcat liderii partidului, care au rostit scurte urări, manifestarea dovedindu-se un prilej de a se vedea la sfârşit de an şi de a-şi ura un an mai bun, mai bogat în realizări, atât de ordin personal, cât şi pe linie politică.

De spectacolul oferit de grupurile de urători din judeţ s-au bucurat şi trecătorii care, deşi vremea nu a fost extrem de generoasă, nu au ezitat să se oprească şi să se bucure de spectacolul oferit. Unul dintre spectatori a venit chiar lângă scena unde se aflau liderii, făcând semn că doreşte să vorbească cu Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui.  Omul (care, am aflat ulerior, nu este membru de partid )nu avea de făcut vreo solicitare, aşa cum se aştepta toată lumea, ci a dorit doar să îi mulţumească  liderului PSd pentru tot ce face ca preşedinte de Consiliu Judeţean pentru locuitorii acestei zone.