Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan din stațiile Petrom din județul Vaslui alimentezi, faci cumpărături și îți vezi de drum

Ai parte de reduceri de peste 40% la o selecție de produse până pe 31 august

A picture containing text, sky, outdoor, grass

Description automatically generated

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din județul Vaslui și sunt deschise non-stop!

Cele 5 stații din județul Vaslui au fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

A picture containing text, indoor, marketplace, can

Description automatically generated

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.

A picture containing text, ceiling, indoor, marketplace

Description automatically generated

De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop și sunt amplasate în localitățile Albița, Bârlad, Huși, Negrești și Zorleni. 

A picture containing text, indoor, ceiling

Description automatically generated

Mai aproape, mai rapid și mai avantajos – Magazinele MyAuchan te așteaptă să descoperi cumpărăturile de care ai nevoie în drumul tău!