Fetiță cu probleme sociale, aniversată de angajații Primăriei Deleni

Claudia împlinește duminică 6 ani, dar ziua ei nu a fost sărbătorită niciodată în familia din care provine…. Mai mult, fetița nu avut niciodată o jucărie a ei, bucurându-se doar de cele de la grădiniță.  În prezent este subiectul unei anchete sociale care se va solda, cel  mai probabil, cu decăderea din drepturi a mamei , singura trecută pe certificatul de naștere al copilei.

Angajații Primăriei Deleni au ținut totuși să îi facă micuței, extrem de isteață dealtfel, o bucurie: au chemat-o împreună cu mama și, în sala de ședințe a instituției, toți angajații, în frunte cu primarul Doru Eșanu , i-au cântat fetiței ”La mulți ani!”, i-au oferit un tort și dulciuri.  Câteva hăinuțe și jucării, oferite de Ioana Băhnăreanu și Simona Elena Băhnăreanu, au completat surpriza unei zile unice în copilăria fetiței.

”Chiar pot să iau și tortul acasă?!”, a întrebat aceasta neîncrezătoare, la final.

”Claudia te impresionează de la prima vedere: un copil isteț, frumos, cu niște ochi albaștri incredibili, care are nenorocul să trăiască într-o familie cu probleme sociale grave. Ne-am gândit ca de ziua ei să îi facem o bucurie, și se pare că, împreună cu întreaga echipă a Primăriei Deleni, am reușit să facem acest lucru. Răsplata noastră a fost fericirea de pe chipul ei”, ne-a mărturisit Gabriela Grigoruță, asistent social la Primăria Deleni