O femeie din Vaslui a murit în urma exploziei unei râşniţe de cafea

În cursul acestei zile, la ora 16.58, un apel sosit în dispeceratul comun ISU-SAJ anunţa că pe strada 13 Septembrie din municipiul Vaslui a avut loc o explozie la o  butelie, în incinta unui magazine mixt,  în urma căreia a fost rănită o persoană. 

Imediat, la faţa locului au fost direcţionate o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Vaslui.  După trei minute de la ora apelului, forţele de intervenţie sosite la locul evenimentului au constatat că explozia s-a produs la un aparat electrocasnic, respectiv o râşniţă de cafea, rezultând, de fapt, două victime.

Persoană rănită mai grav, gestionara în vârstă de 42 de ani, prezenta plăgi deschise prin tăiere  la nivelul membrelor superioare, capului, toracelui şi stomacului. Echipajul medical a mărturisit că nu a mai văyut niciodată aşa ceva, femeia fiind, pur şi simplu, mutilată. Aceasta  a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportată la spital, dar îciuda tuturor  eforturilor depuse de către personalul medical, nu a mai putut fi salvată. Aceasta avea doi copii, în vârstă de 5 ani, respectiv 15 ani, iar soțul său este plecat la muncă în străinătate, pentru a le oferi celor de acasă o viaţă mai bună

Cea de-a doua victimă, o femeie în vârstă de 57 de ani, clintă în magazin a fost preluată de către un echipaj SAJ şi transportată la spitalul Vaslui, în stare stabilă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.