O bătrână de 81 de ani, a ars de vie în locuinţa incendiată

În cursul nopţii trecute, în jurul orei  0021  un apel sosit în dispeceratul comun ISU – SAJ anunţa faptul că în localitatea Tanacu, comuna Tanacu, o casă este în flăcări iar în interiorul  acesteia există posibilitatea să se afle proprietara locuinţei.  Imediat,  au fost alertate forțele de interventie ale Detaşamentului Vaslui,  precum şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu şaşe subofițeri  şi o ambulanță SMURD cu echipaj de terapie intensivă mobilă.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință,  construită din pământ şi la acoperişul  pe structură din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 100 m.p.. Din nefericire, după lichidarea incendiului a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei în vârstă de 81 de ani.

Flăcările au distrus locuinţa în totalitate, cu toate bunurile din interiorul celor trei camere (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente şi altele), cel mai probabil împrejurarea determinantă care a condus la producerea incendiului a fost jarul căzut din sobă.

                                                     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.