Nu toți polițiștii iau mită! Un hușean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să mituiască unui polițist

Ca urmare a denunțului formulat de un polițist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Sectorul Poliției de Frontieră Huși, la data de 6 iunie a.c., ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Județean Anticorupție Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală unei persoane, sub aspectul comiterii infracțiunii de dare de mită.

În fapt, luni, 6 iunie a.c., in jurul orei 11:00, B.D.C. s-a prezentat la sediul S.P.F. Huși, pentru audiere într-un dosar penal. Cu această ocazie, B.D.C. i-a oferit cu titlu de mită unui polițist de frontieră suma de 500 RON, pentru ca acesta să soluționeze în mod favorabil un dosar penal în care era suspectat de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice, având permisul suspendat.

Polițistul de frontieră a refuzat mita și a denunțat fapta ofițerilor din cadrul D.G.A. — S.J.A. Vaslui, care s-au prezentat la fața locului împreună cu procurorul de caz și au constatat comiterea infracțiunii. B.D.C. este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.