Nu ți-ai găsit partenerul până acum? Caută-l la Vinderei!

Se apropie Ziua Îndrăgostiților. După o perioadă lungă izolare, instabilitate și incertitudine oamenii sunt pregătiți din nou să cunoască persoane noi, cu care să interacționeze în viața reală. Prin urmare care sunt orașele și comunele din județ propice pentru a găsi un partener?

Vinderei din județul Vaslui este comuna cu cea mai mare probabilitate ca o femeie să își găsească un partener.Există un procentaj mai mare de bărbați, cu un plus de 7,44% decât femei. Municipiul Barlad este orașul din județul Vaslui unde un bărbat are o probabilitate foarte mare de a găsi o relație, deoarece procentajul femeilor este cu +3,67% mai mare decât cel al bărbaților. Femeile au o tendință clară de a locui în orașele mari din județe, însă le este mult mai ușor să găsească un partener în localitățile mai mici. În mediul rural din județul Vaslui există un +3,09% mai multi barbati decât femei, în timp ce în mediul urban întâlnim o variație de +1,26% mai multe femei decât barbati.

Vinderei este localitatea din județul Vaslui în care o femeie are mai multe șanse să-și găsească un partener întrucât bărbați sunt cu +7,44% mai mulți decât femei. Rezultatele tuturor regiunilor din România au fost publicate pe blogul SugarDaters, un website de dating pentru găsirea unui partener.

Alte localități în care este ușor pentru o femeie să găsească dragostea în județul Vaslui sunt Gherghesti(+7,23% mai muți bărbați decât femei), Delesti (+6,94%), Garceni (+6,61%) și Rafaila (+6,23%).

ORAȘE CU MAI MULTE PROBABILITĂȚI PENTRU FEMEI
 NUMEPROCENTAJ
1Vinderei+7,44%
2Gherghesti+7,23%
3Delesti+6,94%
4Garceni+6,61%
5Rafaila+6,23%

Aceeași analiză arată că femeile preferă să locuiască în orașe mari, întrucât cu puține excepții sunt localitățile în care, procentual, se regăsesc mai puțini bărbați decât femei. Prin urmare, unui bărbat îi este mult mai ușor să-și găsească o parteneră într-un municipiu decât într-un oraș mai mic.

În Municipiul Barlad există un procentaj de +3,67% mai multe femei decât bărbați. Este orașul din județul Vaslui unde bărbaților le este mult mai ușor să obțină o întâlnire. Alte orașe interesante pentru bărbați cu probabilități mari de a obține întâlniri cu sexul frumos, sunt: Municipiul Husi (+3,04% mai multe femei decât bărbați), Vutcani (+2,25%), Albesti (+0,94%) și Oras Negresti (+0,89%).

ORAȘE ȘI COMUNE CU MAI MULTE PROBABILITĂȚI PENTRU BĂRBAȚI
 NUMEPROCENTAJ
1Municipiul Barlad+3,67%
2Municipiul Husi+3,04%
3Comuna Vutcani+2,25%
4Comuna Albesti+0,94%
5Oras Negresti+0,89%

Dacă comparăm cifrele generale pentru mediul rural și urban al județului Vaslui, observăm că în mediul rural există +3,09% mai multi barbati decât femei, în timp ce în mediul urban găsim +1,26% mai multe femei decât barbati.

Bucureștiul este orașul în care bărbaților le este mai ușor să găsească dragostea

După cum aminteam mai devreme, femeile au o tendință clară de a trăi în orașe mai mari. Capitala României este orașul în care bărbaților le este mai ușor să-și găsească un partener, deoarece sunt cu 6,76% mai multe femei decât bărbați. Concret, sectoarele capitalei cu cea mai mare probabilitate sunt 1 și 2, cu variații de +8,36%, respectiv +8,15% de mai femei decât bărbați.

Alexandra Olariu, director de marketing SugarDaters, a declarat: “probabil unul dintre cele mai râvnite cadouri din acest an de Ziua Îndrăgostiților este apropierea umană/nevoia de contact uman, după o perioada lungă de restricții și limite. De aceea la SugarDaters ne străduim să ajutăm oamenii să găsească un partener în lumea reală prin contact digital. Avem o echipă care face ceea ce nu face niciun site de întâlniri online: verifică fiecare profil nou creat individual pentru a ne asigura de autenticitatea profilelor și sunt aprobate doar cele care îndeplinesc condițiile impuse. Nici măcar cele mai mari rețele sociale nu îndeplinesc această sarcină importantă. Mai mult decât atât, utilizatorii își pot valida profilul depunând un act de identitate valabil, o dovadă că sunt cine spun că sunt. Mulți o fac, deoarece unii utilizatori contactează doar profiluri validate”, a adăugat Olariu.

Sursa datelor:INSSE