Noi examinatori auto la permise

Prefectul Eduard-Andrei Popica a declarat, într-o conferință de presă, că situația de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui va fi remediată în perioada următoare, prin cooptarea de noi examinatori auto.

”Avem certitudinea pentru acoperirea a trei posturi de examinatori auto. Un ofițer de la SPCRPCIV Bacău va fi detașat săptămâna viitoare, pentru două luni, iar doi agenți de la Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui au fost transferați la acest serviciu. Unul este transferat cu data de 15 august, iar al doilea va fi cu 1 septembrie. Cei doi vor urma cursurile și vor susține examenul de atestare ca examinatori auto. Vom avea, în total, șase examinatori auto, inclusiv șeful serviciului, Dumitru Tăbăcaru, cu ajutorul cărora sperăm să reducem perioada de programare, care a ajuns acum la șase luni”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.

În prezent, SPCRPCIV Vaslui desfășoară examinările auto cu doar doi salariați, la care se adaugă și șeful serviciului, Dumitru Tăbăcaru. La nivel de județ, lista cursanților programați on-line pentru susținerea examenului auto a ajuns la nivelul lunii martie 2018, numărul acestora fiind de aproximativ 1.700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.