Neatenția costă: Doi bărbați au ajuns la spital, în urma unui accident rutier

În această după-amiază, în jurul orei 13, pe raza municipiului Bârlad a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

F.Ionel, de 43 de ani, din comuna Perieni se deplasa cu autoturismul pe strada Tecuciului având direcția de deplasare Tecuci către Bârlad. Bărbatul a oprit mașina cu intenția de a efectua manevra de viraj către stânga. În acest moment, R Silviu, de 43 de ani, din municipiul Bârlad, care se deplasa cu autoturismul în aceeași direcție, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu mașina condusă de F. Ionel.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde F. Ionel a fost diagnosticat cu ”politraumatism prin accident rutier ”, iar R. Silviu a fost diagnosticat cu ”fractură de craniu”. R. Silviu a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Iași pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Rezultatele testărilor celor doi conducători auto au indicat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.