Mobilizare de forțe, în căutarea femeii dispărute din Huși

Ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Inspectoratului de Poliție al județului Vaslui și ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, sub coordonarea prefectului Eduard-Andrei Popica, au început căutările femeii în vârstă de 47 de ani, din municipiul Huși, dată dispărută de rude, după ce a plecat de la domiciliu pe 27 august și nu a mai revenit până în prezent.

”Am constituit echipe mixte, formate din polițiști, pompieri și jandarmi, demarând deja căutările în zona, unde sunt indicii că s-ar fi deplasat persoana dispărută. Facem apel și la populație, în caz că au văzut această persoană sau au informații despre ea, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.

persoana-disparutaDaniela Mihu este cunoscută cu afecțiuni medicale, iar rudele au solicitat sprijinul Instituției Prefectului Vaslui, pentru a încerca să o găsească pe femeie.

La momentul dispariției, femeia purta pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare bleumarin cu motive florale.  Este încălțată cu pantofi de culoare gri cu talpă dreaptă și avea asupra sa o geantă de mână de culoare bej.

Semnalmente: înălțime – 1,60 – 1,65 m, ochi căprui, păr șaten tuns până în dreptul umerilor, ten deschis, constituție robustă, semn particular – aluniță sub nara stângă.

 

One thought on “Mobilizare de forțe, în căutarea femeii dispărute din Huși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.