Mircea, un vasluian de 5 ani, a făcut deliciul publicului la Românii au Talent

Mircea Chiroșcă de la Românii au Talent 2023 este un pui de om, în vârstă de 5 ani, din Vaslui care a venit în emisiune ca să cânte. Micuțul concurent a stârnit hohote de râs cu răspunsurile sale inocente, dar și simpatia juriului.

„Mă numesc Mircea Saul Chiroșcă.

Am 5 ani. Nu am frați sau surori. M-a născut pe mine deja și nu mai naște. Tatăl meu face înmormântări, iar mama lucrează la ambulanță.  

Într-o zi normală mănânc pește prăjit de dimineață, mă joc, la prânz mănânc lapte cu cereale. Seara nu prea mănânc. Vreau să mă fac Spider Man. Acum o să cânt „magicianul””, a spus micuțul concurent.

Mircea Chiroșcă a primit patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 13 și s-a calificat în etapa următoare a concursului.

Andra s-a emoționat în timpul dialogului cu micuțul concurent, după ce acesta le-a spus juraților că lui îi place să își iubească părinții.

– „Mircea, când o să te faci mare, o să poți să te faci actor, cântăreț sau magician. Ai de unde să alegi. Mircea, tu ce îți dorești cel mai mult?”, a întrebat Dragoș Bucur. 

– „Îmi place să iubesc pe părinții mei”, a răspuns concurentul. 

– „Răspunsul meu este tot „DA” și tu habar n-ai că le-ai dat părinților tăi un Golden Buzz cu răspunsul tău.”, a replicat Dragoș Bucur. 

– „Îmi vine să plâng. Iertați-mă. Răspunsul meu este „DA”! Deci m-a terminat. Eu mă așteptam ca el la vârsta lui să își dorească o păpușă, o bicicletă, ca toți copiii. Foarte simpatic, foarte dulce, nu ai cum să nu iubești momentul ăsta….Să zică și copii mei la fel de mine, Doamne ajută!”, a spus Andra.


One thought on “Mircea, un vasluian de 5 ani, a făcut deliciul publicului la Românii au Talent

Comentariile sunt închise.