Mamă a șapte copii, decedată în urma unui accident rutier

O femeie de 51 ani din Muntenii de Jos, mamă a șapte copii,  și-a pierdut viața miercuri seară într-un tragic accident auto. Din mărturiile martorilor, se pare că femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat, iar când a observat autoturismul care se îndrepta către ea s-a speriat și nu a mai reacționat la timp.

”Miercuri, 4 noiembrie, la ora 17.39, la numărul unic de urgență 112 a fost semnalat un accident auto cu o victimă. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că o mașină înmatriculată în Italia, condusă de un bărbat de 36 ani, din Dolhești, județul Iași, cu permis de Italia, se deplasa pe DN 24, din direcția Crasna către Vaslui. În localitatea Muntenii de Jos, autoturismul a acroșat o persoană, de sex feminin, de 51 ani. În urma impactului pietonul a fost proiectat în șanțul pluvial din dreapta carosabilului. La ora 18.38 echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul victimei. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

Dincolo de tragedia în sine, tragedia celor rămași în urmă este și mai mare, pentru că Elena Palimariuc era mamă a șapte copii,  pe care se străduia să îi crească cât mai bine.