Bărbat din Dumești, reținut pentru tulburarea liniștii publice

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 de Poliție Rurală Negrești au reținut un bărbat de 27 de ani, din Dumești, cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Polițiștii Secției nr. 6 de Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Dumești, bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 10 aprilie a.c., în timp ce se afla pe terasa unui local de alimentație publică din Dumești, județul Vaslui, bărbatul a avut un conflict spontan cu membrii unei familii din localitate. Pe fondul acestui conflict, bărbatul a amenințat cu acte de violență persoanele aflate pe terasa acelui local, le-a stropit cu băuturi alcoolice şi s-a manifestat violent, atât la locul conflictului, cât și pe drumul către domiciliu, cu ocazia interceptării sale de către organele de poliție sesizate. Acesta a manifestat un comportament agresiv și în prezenţa polițiștilor.

În timpul conflictului, bărbatul a distrus mai multe sticle și pahare .

Polițiștii l-au reținut în data de 10 aprilie pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi cu ocazia prezentării acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.