Lovit cu paharul în față la o discotecă din Todirești

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negreștii, au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Dumești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Valea Mare, comuna Dumești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de 1/2 octombrie 2022, în comuna Todirești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că la data de 2 octombrie 2022, la ora 03.00, în curtea unei discoteci din Todirești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat (lovind cu un pahar în zona feței) o persoană vătămată, tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui. 

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 8-9 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 4 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.