Locuri de muncă sezonieră în agricultură – Spania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Vaslui promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019.

Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi. Contribuţiile datorate sunt: impozit pe venit = 2%, asigurare socială = 113 euro/lună. Cazarea este gratuită iar lucrătorul va plati 1 euro/zi, plata utilităților.

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Vaslui din strada Spiru Haret, nr. 5, tel. 0733.975.397

Persoanele din județul Vaslui care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui,  cu următoarele documente:

  • copie carte identitate;
  • CV EUROPASS în limba română;
  • adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“;
  • Selecţia va fi organizată într-un judeţ din est, nord-est (Moldova).

 

Termen limită pentru aplicare: 20.11.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.