Liga de Est se pregăteşte pentru Cupa Mondială

În perioada 16-18 septembrie, Clubul Liga de Est a participat la Stagiul Internațional pentru sportivi, antrenori și arbitri, organizat la Sibiu, de Federația Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Puma Sibiu, invitat fiind master WILLEM JACOB BOS IX dan, Directorul Consiliului Federal al ITF.

Sportivii clubului Liga de Est care au participat la acest stadiu au fost: Clara Ipate, Laura Munteanu, Cosmin Mihăilescu, Ianis Jitaru, Tudor Mihulcă, Dragoș Florea, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Mircea Hondru, Georgian Manea, Marcel Miron și Mihai Hondru.

„Acest stagiu a fost un bun prilej de pregătire și verificare a sportivilor vasluieni înaintea participării la Cupa Mondială din Budapesta, 12-16 octombrie 2016 și Cupa României pentru copii, juniori și seniori, Sibiu, 18-20 noiembrie 2016. La finalul stagiului au susținut și promovat examenul pentru 1 dan sportivii Andrei Chiriac și Dragoș Chiriac, iar domnul Cristian Popa pentru gradul de 3 dan. Mulțumiri pentru ajutorul acordat Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și SC Pancarprod SRL, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL și tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui”, a declarat Mircea Hondru, preşedintele Clublui Liga de Est Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.