Jandarmii vasluieni la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie peste 200 de jandarmi vor fi la datorie pe teritoriul județului Vaslui, astfel încât cetățenii să-și poată petrece în siguranță timpul liber.

Jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiștii pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.

Pe data de 1 decembrie, pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vasluieni vor fi prezenți la evenimentele dedicate ,,Zilei Naționale a României” ce se organizează în municipiile Vaslui, Bârlad și Huși.

Jandarmeria Vaslui recomandă tuturor participanților la evenimente să respecte măsurile de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.