Ionel Constantin, reales preşedinte al CCIA Vaslui

Vineri,  20 mai, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui a avut loc Adunarea Generală a membrilor. Au participat reprezentanţi ai firmelor membre ale CCIA Vaslui, dar şi administratori şi asociaţi ai agenţilor economici care nu sunt membri ai CCIA Vaslui, prefectul şi subprefectul judeţului Vaslui, primarii  municipiului Vaslui şi Huşi, alţi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, precum şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, dl. Mihai Apopii. Şedinţa s-a dorit şi o platformă de dezbateri privind starea economică a judeţului Vaslui, precum şi a problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri din această parte a ţării.

Adunarea Generală s-a deschis cu un moment emoţionant, conducerea instituţiei oferind Placheta de Excelenţă 150 de ani de la înfiinţarea Camerelor de Comerţ şi Industrie unei echipe de medici UPU-SMURD – dr. Carmena Nicoleta Piseru (medic primar, şef secţie), dr. Alexandrina Ciubotari (medic specialist), dr. Mihai Gabriel Olaru (medic specialist),  pentru performanţă, profesionalism şi muncă neobosită dăruite în prima linie a salvării de vieţi omeneşti din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. „De cativa ani, CCIA Vaslui si-a propus să omagieze şi să susţină, cu prilejul diverselor evenimente de afaceri, performanţa nu doar în domeniul antreprenorial, ci şi în alte domenii în care se remarcă profesionişti vasluieni sau provenind din Vaslui şi care activează oriunde în ţară şi în lume, pornind de la ideea schimbării orizontului de aşteptări al opiniei publice faţă de ceea ce se întâmplă în judeţul Vaslui şi promovării iniţiativelor şi activităţilor care aduc prestigiu zonei şi cresc, în sens bun, vizibilitatea acestui colţ de ţară”, a spus Ionel constantin, preşedintele CCIA Vaslui

Adunarea Generală a dezbătut activitatea de patru ani a Colegiului de Conducere, aflat la sfârşit de mandat, modificările propuse în cadrul Statutului, Organigramei, Regulamentului de Organizare şi Funcţionare şi Regulamentului de Ordine Interioară ale CCIA Vaslui, precum şi obiectivele, strategia şi programul de acţiuni ale Camerei de Comerţ, Industrie si Agricultura Vaslui pentru următorul interval de timp. De asemenea, au fost prezentate şi dezbătute studiul Camerei de Comert si Industrie a României “Starea mediului economic 2015”,  realizat în colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie judeţene, precum şi probleme sesizate si propunerile oamenilor de afaceri pentru îmbunătăţirea climatului de afaceri actual.

În ultima parte a şedinţei, membrii Camerei au ales, prin vot secret, Colegiul de Conducere, Comisia de Cenzori şi preşedintele.

Noul Colegiu al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui este format din 15 membri, din care cinci din Vaslui, unul din Lipovăţ, cinci din Bârlad, trei din Huşi şi  din Negreşti. Cu unanimitate de voturi a fost reales, în calitate de preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, economistul Ionel Constantin, iar ca vicepreşedinţi Adrian Tighici – preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Gaz Est SA, Ovidiu Copacinschi – manager Compania Emo SRL, Dumitru Idriceanu – manager Cantemir SA şi Dan Hurduc – manager Evel-H Company.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.