Ioan Ciomaga, directorul general al societății de construcții VIACONS RUTIER Huși a fost confirmat cu COVID-19

Astăzi, Ioan Ciomaga, directorul general al societății de construcții VIACONS RUTIER Huși a fost confirmat cu Covid.   Se pare că virusul  a fost contactat de la un prieten de familie, in urma unei excursii la munte petrecute impreuna.

Anunțul a fost făcut astăzi, chiar pe o pagina de social media a societății. ”Primele simptome au aparut marti 21 iulie : febra 38, durere de gat si tuse. Momentan domnul Ciomaga se simte bine si nu mai prezinta niciun simptom.

Societatea isi continua activitatea, respectand regulile de igiena si distantare sociala. In particular, fiecare angajat este obligat sa poarte masca in spatiu de lucru inchis, vizitatorii sunt termo-scanati la intrare si trecuti prin filtre de dezinfectare. Suntem optimisti ca vom depasi aceste momente dificile, si ca directorul societatii va reveni in forma la post.”, încearcă reprezentanții societății să își linistească angajații, eliminând astfel și speculațiile pe această temă.

La nivelul județului Vaslui, conform raportării Direcției de Sănătate Publică Vaslui, astăzi 24.07.2020, sunt înregistrate 456 de cazuri confirmate cu COVID-19 ( 175 de persoane internate în spital, 26 de persoane decedate, 162 de persoane vindecate și 93 de persoane pozitive la domiciliu).

One thought on “Ioan Ciomaga, directorul general al societății de construcții VIACONS RUTIER Huși a fost confirmat cu COVID-19

Comentariile sunt închise.