Incident grav la antrenamente: elev de 16 ani, lovit în cap de o bilă metalică

Incident grav, pe terenul de antrenament de la Clubul Sportiv din Vaslui. Un elev de 16 ani, de la Liceul cu Program Sportiv, a fost lovit în cap de o bilă metalică de două kilograme, aruncată de o colegă.
Un echipaj SMURD a fost solicitat la Sala Sporturilor din Vaslui, pentru un un tânăr de 16 ani, care si-a pierdut cunoştinţa dupa ce a fost lovit cu o bilă aruncată de o colegă. Potrivit profesorului şi colegilor de antrenament, regulie au fost respectate. Băiatul i-a făcut semn colegei sale că poate să arunce, dar încercând să evite mingea, a alunecat pe zăpadă şi bila la lovit în zona capului. Băiatul şi-a pierdut cunoştinţa, fiind diagnosticat de echipajul medical sosit la faţă locului cu traumatism cranio cerebral.La Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat tânărul, s-a constat că rana era superficială, dar pacientul a rămas sub supraveghere medicală.

Acum, conducerea liceului verifică dacă elevii au fost instruiţi de către profesori la intrarea pe teren, şi dacă profesorii i-au supravegheat permanent, aşa cum se impunea. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.