Incendiu la Satu Nou: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit aseară, în jurul orei 17:30,  cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră și la nivelul acoperișului casei. Pompierii au găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 42 ani care prezenta arsuri de gradele I și II la nivelul membrelor. Victima era conștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ Vaslui și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Incendiul a fost lichidat în aproximativ 60 minute.
Au ars aproximativ 20 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, un șifonier , un pat, o masă, un televizor și diverse textile. S-a degradat tencuiala pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați.
Au fost salvate celelalte camere ale imobilului, precum și bunurile aflate în acestea. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra dintr-o sobă supraîncărcată.