Incendiu la o casă din Armășoaia, de la o țigară

O țigară aprinsă a fost cauza unui incendiu la o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești, în urma căruia proprietarul, un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital cu inoxicație cu fum.
Două echipaje de stingere, una din cadrul Punctului de Lucru Ivănești și una din cadrul SVSU Pungești au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, care se manifesta la o casă
În cursul acestei zile, în jurul orei 10.50, dispeceratul comun ISU-SAJ a fost anunţat că ȋn localitatea Armășoaia, comuna Pungești, s-a produs un incendiu la o casă de locuit. Din primele informații oferite de către apelant, rezulta faptul că în urma incendiului a rezultat și o victimă, bărbat aproximativ 41 ani, cu arsuri la nivelul membrelor inferioare și superioare. Imediat, la fața locului s-a deplasat echipajul de pompieri, format din 3 subofițeri, de la Punctul de Lucru Ivănești cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de terapie intensivă mobilă, totodată fiind alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pungești care are în dotare a autospecială de intervenție. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta atât ȋn interiorul locuinţei, cât la acoperișul acesteia, persoană fiind deja scoasă din locuință. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, fiind distruse de flăcări un pat, o saltea, un fotoliu, un televizor și diverse materiale textile din dormitor. Au fost salvate bunurile din alte două camere. Împrejurarea determinantă a fost fumatul. Echipajul medical sosit la față locului a acordat îngrijiri medicale la față locului, ulterior bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu intoxicație cu fum, fără a avea arsuri, fiind în stare stabilă și conștient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.