Idee inedită a PSD Vaslui! Cetățenii îndemnați să arunce gunoaiele în containere realizate sub formă de minioni

Sâmbătă, 9 aprilie, Organizația Județeană a PSD Vaslui a organizat o acțiune de ecologizare în patru parcări de pe DE 581 Crasna -Albița și DN 24  Crasna-Vaslui.

Membri ai organizației au strâns de pe marginea drumurilor naționale peste o tonă de deșeuri, au amplasat pancarte cu mesaje ecologice și, ca exemplu de reciclare, containere ecologice, realizate sub formă de minioni, din cauciucuri uzate.  

 ”Există concepția falsă că natura este infinită, dar tot ce se aruncă  în mediul înconjurător afectează calitatea vieții. Avem posibilitatea de a fi activi și implicaţi, de a ne apăra patrimoniul natural și sperăm ca şi generatiile viitoare să ia atitudine si să contribuie la protejare ”. Astăzi, balături de voluntari, colegi din PSD, am curăţat o mică parte din parcările de pe drumurile naționale, dar e mult de muncă. Multă lume ar fi bine să ia în considerare voluntariatul şi faptul că putem trăi puţin mai curat şi mai frumos. Sperăm să se schimbe şi mentalitatea, să fie cât mai puţine deşeuri şi să conştientizeze şi cetăţenii că un mediu curat înseamnă sănătate”- Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a PSD Vaslui.