Hoți din Bârlad, reținuți de polițiști

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt, respectiv furt calificat, au fost reţinuţi de către poliţişti. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv, iar pe numele celorlalți doi a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reţinut pe bază de ordonanţă patru bărbați din municipiul Bârlad, care ar fi comis mai multe infracțiuni de furt și furt calificat pe raza municipiului Bârlad, în perioada mai – august 2017.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi probat activitatea infracţională a celor patru,  bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor respective: un bărbat de 28 de ani, unul de 18 ani şi doi în vârstă de 17 ani, toţi din municipiul Bârlad. Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar complex, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat (din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme). Dintre bunurile sustrase, amintim: obiecte electronice şi electrocasnice, produse alimentare, băuturi alcoolice, obiecte de îmbrăcăminte, bani şi altele. Urmează ca prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor să fie stabilit cu exactitate.

În seara de 07.09.2017 cei patru reţinuţi au fost prezentaţi cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Faţă de cei doi tineri de 17 ani  a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Pe numele celorlalţi doi bărbaţi, în vârstă de 18, respectiv 28 de ani, urmare a probatoriului administrat de către organele de cercetare penală, Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.