(Foto/video) Drumurile spre Iași, blocate de accidente rutiere. Mașină de Vaslui, implicată în unul din ele

În această seară, în jurul orei 17.00, pe DN24 Iași-Vaslui, în zona localității Poieni- comuna Schitu-Duca, județul Iași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

Dispecerul direcționează către locul intervenției de urgență două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat, alături de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Iași.
Victimele, adulți, bărbați primesc primul ajutor calificat la locul intervenției, concomitent cu descarecerarea celei de a treia victimă.
Traficul a fost oprit mai bine de două ore  pe ambele sensuri de mers, până la revenirea stării de normalitate.

Victimele adulți bărbați, în vârstă de 26 și 32 ani au fost transportate la spital, iar cealaltă de 42 ani a refuzat transportul la spital.

În paralel, în jurul orei 18.20, un alt accident avea loc pe DN 21 Vaslui-Iași, în zona localității Scânteia. În accident a fost implicat și un autoturism cu număr de Vaslui,  în care se aflau doi bărbați, o femeie și un copil de 13 ani. În autoturismul cu număr de Iași se afla un tânăr și cumnata sa. Din fericire, niciunul dintre cei șase pasageri nu a fost grav rănit, dar circulația este blocată pe ambele sensuri și la această oră.