Foto Grav accident în zona Pensiunii Mira

Un grav accident de circulație s-a petrecut în acestă după-amiază în zona pensiunii Mira, pe DE581. Două autoturisme s-au lovit violent, unul înmatriculat în Vaslui, în care se aflau trei bărbați și un autoturism înmatriculat în București. Din primele informații, mașina de Vaslui a intrat într-o curbă pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu autoturismul care venea din sens opus. Doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului înmatriculat în Vaslui au rămas încarcerați în urma impactului, iar o tânără de 27 de ani, ocupantă pe locul din dreapta în autoturismul de București, a suferit răni ușoare. 

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare și echipaje specializate pentru descarcerarea și deblocarea unor persoane în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Pensiunea MIRA. În accident sunt implicate două autoturisme și cinci persoane. La fața locului au fost deplasate și cinci ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate.
Trei victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iar două la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Una dintre victime se află în stare gravă.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.