[FOTO] Grav accident în Vaslui! O tânără a rămas încarcerată după ce s-a izbit cu mașina de un TIR

Grav accident de circulație în această dimineață pe strada Decebal din Vaslui. O tânără de 24 de ani a izbit cu putere remorca unui camion parcat, în urma impactului tânără a rămas încarcerată. Au intervenit mai multe autospeciale la fața locului, pompierii reușind să o scoată pe femeie dintre fiarele contorsionate ale mașinii de teren pe care o conducea. Aceasta a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui în stare de inconștiență, cu multiple leziuni.

În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 – terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate pentru descarcerarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar.
În accident au fost implicate un au autoturism și un autotren. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism (SUV) care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staționare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconștiență o femeie în vârstă de 24 ani. Victima era încarcerată și prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind și îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.
” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.