FOTO Autoturism de lux, izbit de tren la Tutova! Două persoane au văzut moartea cu ochii

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine în aceste momente cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, degajarea unui autoturism, evaluarea persoanelor implicate și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier, la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, în apropiere de localitatea Crivești, comuna Tutova. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Din primele informații, un autoturism marca Audi Q8, în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relația Galați-Iași. Cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic, sunt conștiente și cooperante.
O victimă este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cea de a doua persoană aflată în autoturismul lovit de tren nu are nevoie de îngrijiri medicale. Persoana transportată la spital este o femeie în vârstă de 24 ani, conducătoarea autoturismului lovit de trenul IR 1866.