Fost agent CIA recunoaste pe patul de moarte că ucis-o pe Marilyn Monroe

Un fost agent CIA recunoaşte că a ucis-o pe celebra Marilyn Monroe, femeia fatală a secolului XX! Actriţa s-a culcat în acelaşi timp şi cu preşedintele Kennedy şi cu liderul Cubei, Fidel Castro!
Un fost agent CIA, Norman Hodges, aflat acum pe patul de moarte, jură că își amintește fiecare dintre asasinatele comise el pentru CIA. El susține că toate cele 37 de crime executate de el au fost comandate de către şeful său, maiorul James “Jimmy” Hayworth. Dintre cele 37 de persoane asasinate se numără şi celebra actriţă Marilyn Monroe!
În vârstă de 78 de ani, Norman Hodges a declarat că el a lucrat pentru CIA timp de 41 de ani ca agent operativ. El a fost instruit în artele marțiale și ca lunetist; totuşi, Hodges susţine că era expert în utilizarea otrăvurilor şi a explozibililor. Aflat acum pe patul de moarte, fostul ofiţer CIA şi-a mărturisit crimele.Hodges susţine că Marilyn Monroe a fost singura femeie pe care asasinat-o vreodată, ceilalţi 36 fiind bărbaţi. Hodges a spus că Marilyn “a trebuit să moară”, pentru că faimoasa actriţă a devenit o “amenințare pentru securitatea țării. ”Fostul ofiţer CIA a spus că Marilyn Monroe s-a culcat nu doar cu fostul preşedinte J.F. Kennedy, dar şi cu liderul cubanez Fidel Castro (adversarul de moarte al americanilor).
“Comandantul meu, Jimmy Hayworth, mi-a spus că ea trebuia să moară, și această moarte trebuia să arate ca o sinucidere. Nu am ucis niciodată o femeie, dar am făcut-o pentru America! Ar fi putut transmite informații secrete pentru comuniști, și nu am putut permite asta! Ea trebuia să moară!
Am făcut ceea ce trebuia să fac!” – a declarat Norman Hodges. Marilyn Monroe a murit la domiciliu în dormitorul ei, pe 5 august 1962, între miezul nopții și ora 1. Hodges a spus că în timp ce Marilyn dormea, el s-a strecurat în dormitorul ei și a injectat în actriţa de la Hollywood o doză mare de barbiturice, Nembutal, combinat cu un sedativ puternic.Hodges a spus că el împreună cu alţi 4 agenţi CIA au efectuat mai multe asasinate politice pe teritoriul Americii, majoritatea victimelor fiind lideri sindicali, activiști politici și jurnaliști, care ameninţau “interesele naţionale” ale Statelor Unite.
Ceilalţi 4 colegi au murit sau dispărut între timp; la fel s-a întâmplat şi cu comandantul său, în 2011, maiorul James Hayworth, care a murit în urma unui atac de cord.
(Sursa: .Amos News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.