Finala campionatului de fotbal al MAI a avut loc la Vaslui

În perioada 27 august – 29 august a.c., pe terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu, din municipiul Vaslui, s-au desfăşurat jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Turneul Final Vaslui

 

Competiția a fost organizată de către Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vaslui și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

La turneu au luat parte cele mai bune 8 echipe din Ministerul Afacerilor Interne, formate din fotbaliști din cadrul Inspectoratelor  de Poliție Județene Alba, Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Sector 6, precum și din Inspectoratele pentru Situații de Urgență Maramureș și Călărași.

În urma jocurilor desfășurate pe parcursul a două zile, animate de pasiune și sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, care au câștigat toate cele 5 jocuri pe care le-au disputat.

Podiumul a fost completat de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj (aceștia ocupând locul al doilea) și de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, care au câștigat finala mică în dauna pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Maramureș.

Premianţii au fost recompensaţi cu diplome, plachete, medalii şi cupe. Participanții care s-au remarcat în mod special sunt :

Cel mai bun  portar – Noană Cosmin de la I.P.J. Gorj;

Golgheterii competiției, cu câte 9 goluri fiecare – Lodroman Marius de la I.P.J. Alba  și Mărtinescu Alexandru de la I.P.J. Vrancea; Cel mai bun jucător a fost desemnat Pavel Petre Adrian  de la I.P.J. Sibiu;