“Fii tu eroul unui copil”… Ajută-l să meargă la școală

Asociația Hermes București lansează în perioada 2 septembrie – 15 octombrie campania umanitară ‘Fii tu eroul unui copil’… ajută-l să meargă la școală.

Scopul campaniei este sprijinirea elevilor provenind din familii nevoiașe în județele Teleorman, Vaslui și Caraș—Severin și oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru ca acești copii să-și poată continua activitatea școlară în condiții normale, prin această acțiune participând la diminuarea abandonului școlar în rândul elevilor din ciclul primar și gimnazial de învățământ.

În cadrul campaniei se va desfășura acțiunea de strângere de fonduri destinate copiilor nevoiași, școlari în clasele I-VIII, urmând ca în perioada 1 — 15 noiembrie să oferim 200 de pachete la elevi din:

Școala Generală Lacul Babei, Județul Vaslui
Școala Generală Găvanu, Județul Vaslui
Școala Gimnazială Nr. 1 Bogdana, Județul Vaslui
Scoala Gimnaziala Nr.1 Poienești, Județul Vaslui

Asociația Hermes București lansează un apel pentru toți cei care cred în puterea educației. Oricare dintr noi poate fi eroul acestor copii nevoiași sprijinindu-i pentru a preveni ruptura abandonului școlar: să reclădim împreună puntea dintre COPII și ȘCOALĂ!

Donează acum!
Cont bancar (IBAN): RO57RZBR0000060014116844

Despre Asociatia Hermes București
Asociația Hermes București este o asociație non profit ce și-a propus dezvoltarea societății prin derularea unor acțiuni educative, umanitare și social-filantropice. Din 2013 derulăm proiecte caritabile pentru copiii nevoiași pe care îi ajutăm să meargă în continuare la școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.