Femeie filmată de iubit în timp ce își maltatra copilul

O femeie originară din Republica Moldova a fost filmată de concubinul său în timp ce își bătea și își umilea fiul în vârstă de 10 ani.

Bărbatul a predat înregistrarea polițiștilor și a mărturisit că și el a fost victima violențelor femeii. Copilul a fost preluat de Protecția Copilului din Vaslui, împreună cu cei doi frați mai mici, de un an, respectiv doi ani.

Faptele s-au petrecut în comuna Arsura, din judeţul Vaslui. Sătul să fie înjurat şi lovit de femeia alături de care avea doi copii, bărbatul în vârstă de 29 de ani le-a povestit totul poliţiştilor.

Orbită de alcool, tânăra în vârstă de 30 de ani îşi maltrata şi fiul mai mare, în vârstă de 10 ani, provenit dintr-o altă relaţie. Omul a filmat mai multe scene de o violenţă ieşită din comun şi a predat înregistrările oamenilor legii.

Ionel Armeanu Ștefănică, directorul DPC Vaslui: “Din filmuleţele care au fost predate la poliţie se pare că a fost foarte violentă. Vom lua măsură de a lua definitiv copiii sau a-i lăsa în grija familiei, şi mă refer la cei doi copii mici. Oricum cu mama nu mai poate rămâne.”

Femeia le-a explicat anchetatorilor că a recurs la violenţă împotriva minorului pentru a-l “educa” şi pentru a-l determina să înveţe.

Mama violentă este cercetată penal şi va trebui să dea socoteală pentru faptele sale. În funcţie de rezultatele anchetei, femeia ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti.

După ce au văzut imaginile, fără să stea pe gânduri autorităţile i-au luat pe cei trei fraţi din familie. Speriat şi plin de vânătăi, băiatul se află acum într-un centru şi are nevoie de ajutorul psihologilor pentru a depăşi trauma suferită.

One thought on “Femeie filmată de iubit în timp ce își maltatra copilul

Comentariile sunt închise.