Elevii performeri ai Bârladului, premiați de deputatul Eduard Popica

Elevii performeri ai Bârladului, premiați de Asociatia “Constantin Hamangiu”


“52 de copii, cu rezultate deosebite în 2022 la învățătură (aria socio-umană) și în domeniul sportului, au fost premiați de Fundația ”Constantin Hamangiu” a cărui membru fondator sunt!
Demersul a fost susținut și de colegul meu de partid, deputatul Adrian Solomon.
Premierea elevilor s-a făcut în cadrul unei gale organizată la Pavilionul ”Marcel Guguianu” a muzeului din Bârlad, eveniment la care a participat și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, dar și subprefectul Dorin Apostu.
Activitatea inițiată de noi vine după ce administrația locală, în speță Primăria Bârlad, a neglijat în totalitate pe copiii care fac cinste urbei în care s-a născut domnitorul Alexandru Ioan Cuza.


Și ca o dovadă în plus a indiferenței față de elevi a celor care conduc destinele municipiului Bârlad este recenta decizie a primarului Dumitru Boroș de a evacua pe sportivi din vestiarale stadionului din localitate pentru a muta acolo, în condiții total improprii desfășurării procesului de învțățământ, pe preșcolarii care frecventează Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Bârlad.
Comdam pe această cale atitudinea administrației locale bârlădene și solicit găsirea altor soluții care să nu afecteze copiii și sportivii comunității noastre
Felicitări tuturor si sa dea Dumnezeu sa ne vedem si la anul cu noi performante!” a declarat deputatul Eduard Popica