Două minore, dispărute fără urmă! Apelați 112 dacă le vedeți!

UPDATE – Cele două minore au fost găsite

În cursul zilei de 28 martie a.c., minorele BOSNA FLORENTINA-CARINA, în vârstă de 16 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui și  STAN MIHAELA-AURELIA, în vârstă de 13 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui, căutate după ce au plecat voluntar din Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Vaslui, au fost găsite pe raza municipiului Tecuci, județul Galați! Acestea au fost predate lucrătorilor sociali din cadrul Centrului Social nr. 1 Bârlad .Din primele verificări efectuate, se pare că minorele nu au fost victimile vreunei infracțiuni.

_____________________________________________________________________

În data de 28 martie a.c., în jurul orei 02.00, BOSNA FLORENTINA-CARINA, în vârstă de 16 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui și  STAN MIHAELA-AURELIA, în vârstă de 13 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui, au plecat voluntar din Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Vaslui unde erau instituționalizate și nu s-au mai întors până în prezent.

BOSNA FLORENTINA-CARINA            STAN MIHAELA-AURELIA

La  data  dispariției, Bosna Florentina Carina era îmbrăcată cu un hanorac de culoare mov și era încălțată cu o pereche de pantofi de tip “balerini” –  albaștri. Tînăra are o înălțime de aproximativ  1.60 metri, constituție astenică, păr blond, ochi albaștri.

Stan Mihaela Aurelia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de tip blugi de culoare albastră și o bluză roz. Minora are o înălțime de aproximativ  1.55 metri, constituție astenică, păr lung – blond, ochi căprui iar la nivelul feței are mai mulți pistrui vizibili. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanelor dispărute.

Dacă ați văzut aceste persoane sau aveți informații despre ele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!