Doi bărbați din Bârlad, reținuți după o bătaie în toată regula

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut doi bărbați, în vârsta de 28 de ani, din Bârlad, în sarcina cărora au fost probate infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a două persoane – H. Cosmin, de 28 de ani și S. Ionuț, de 28 de ani, ambii domiciliați în municipiul Bârlad, bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 18 martie a.c., în timp ce se aflau în  fața unui local din municipiul Bârlad, între S. Ionuț și M. Mihai, de 27 de ani, din aceeași localitate, a avut loc un conflict spontan. S. Ionuț l-a lovit pe M. Mihai și a plecat din zonă. Ulterior, M. Mihai împreună cu H. Cosmin au plecat după S. Ionuț și l-au ajuns din urmă. Între cei trei bărbați a izbucnit un nou conflict și s-au lovit reciproc. Fapta s-a petrecut pe raza municipiului Bârlad. S.Ionuț și H. Cosmin au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lui S. Ionuț au fost reținute infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe iar pe numele lui H. Cosmin a fost reținută infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate în aceaste fapte, activitate desfășurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Reamintim că, fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică constituie infracțiune în conformitate cu prevederile Codului Penal, iar polițiștii vor acționa cu fermitate pentru descurajarea unor astfel de fapte și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în sprijinul cetățeanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.