Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Descinderi în această dimineață la traficanții de persoane - Ziarul de Vaslui

Descinderi în această dimineață la traficanții de persoane

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la locuințele membrilor unei grupări infracționale, specializate pe trafic de persoane.

Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente.

La data de 11 iunie, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 23 de percheziții domiciliare în județele Vaslui, Dâmbovița, Ilfov, Timiș, Sibiu, Vrancea și Argeș.

Este vizată o grupare infracțională care ar fi acționat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii și Irlandei.

Din cercetări a reieșit că, membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin amenințări și violențe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților. 46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.