Deputatul PSD Eduard Popica întinde o mână de ajutor Serviciului de Ambulanță

„5.000 de măști, 5.000 de mănuși și 30 litri gel dezinfectant”. Este donația pe care deputatul PSD Eduard Popica a făcut-o Serviciului de Ambulanță Județean în urma unor informații primite potrivit cărora serviciul a rămas fără echipamente.

„În această săptămână, în urma mai multor telefoane primite de la personalul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, mi s-a adus la cunoștință că serviciul a rămas fără echipamente de protecție de câteva săptămâni, situația fiind critică”, spune deputatul PSD Eduard Popica, care a decis că nu poate lăsa lucrurile așa, mai ales în această perioadă critică.

Parlamentarul a hotărât că trebuie să dea o mână de ajutor, în nume personal, luând inițiativa de a achiziționa și transporta la Serviciul de Ambulanță Județean echipamentele de care este nevoie, respectiv 5.000 de măști, 5.000 de mănuși și 30 de litri de gel dezinfectant.

„În acest sens, având în vedere că ieri am sărbătorit și Ziua Mondială a Sănătății, am decis ca, împreună cu familia mea, să donăm Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui 5.000 de măști, 5.000 de mănuși și 30 litri gel dezinfectant, în semn de solidaritate cu cei care, din păcate, sunt aruncați în luptă cu acest dușman nemilos, cu mâinile goale”, a mai spus Eduard Popica.