De la bal, la spital. Un taximetrist a spulberat un alai de nuntă

Un grup de aproximativ 50 de persoane care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a fost implicat într-un accident de circulație petrecut aseară pe raza municipiului Vaslui. Cinci persoane au suferit vătămări corporale care au necesitat internarea în spital. Aceștia se îndreptau spre restaurantul “Clubul Pescarilor”, unde avea loc o nuntă.

Aseară, în jurul orei 22.00,  pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane. P. Florin, de 45 de ani, din municipiul Vaslui se deplasa cu autoturismul pe D.N.2 F, din direcția Rediu către Pușcași, iar la un moment dat, a acroșat un grup de persoane care se deplasau neregulamentar pe partea carosabilă, pe direcția sa de mers. Persoanele nu aveau elemente reflectorizante sau lumini pentru semnalizare. Cinci persoane au fost transportate la Spitalul municipal de Urgență Vaslui.

O tânără, de 25 de ani, a fost diagnosticată cu ”excoriații”, un tânăr de 18 ani a fost diagnosticat cu ”contuzie gambă”, un bărbat de 64 de ani a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio cercebral”, un bărbat de 40 ani diagnosticat cu ”traumatism facial”, iar un bărbat de 64 ani a fost diagnosticat cu ”fractură gleznă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

3 comentarii la „De la bal, la spital. Un taximetrist a spulberat un alai de nuntă

  • 15 mai 2016 la 10:21
    Permalink

    Corect era – un taximetrist a dat peste 50 de tigani

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.