Daruri de la senatorea Doina Silistru, pentru copiii din Mărășeni

Vineri, 25 mai,  Doina Silistru, senator  PSD de Vaslui, a serbat puţin mai devreme Ziua Copilului și a vizitat Grădiniţa din Mărășeni, încărcată de daruri:  o parte pentru a fi folosite ca bază didactică la grădiniță, dar și pentru fiecare micuț în parte. Celor 15 copii de aici, senatoarea le-a oferit cadouri consistente: păpuși pentru fetițe și mașinuțe pentru băieți, mingi pentru fiecare,  cărți de colorat și carioci, jocuri de puzzle și lego, corzi, rachete de  badminton, seturi de jucării pentru nisip, dar și hăinuțe, dulciuri, fructe. Micuții au primit cadourile cu exclamații de încântare și au răsplătit musafirul cu poezii și cântecele.

Tot la Mărășeni, Doina Silistru s-a deplasat la o familie cu șapte copii, cu vârste între 3 și 15 ani, a căror tată a decedat cu doi ani în urmă. Senatoarea le-a oferit cadouri copiilor u ocazia Zilei Copilului, dar și pachete cu alimente de bază.

”Nimic nu se compară cu încântarea unui copil care primește o jucărie. De aceea, cu fiecare ocazie de 1 iunie, încerc să fac o bucurie copiilor. Pentru că în acest an nu voi putea fi în județ de Ziua Copilului, nu am vrut să ratez momentul și i-am sărbătorit pe cei mici în avans. Ca de fiecare dată, am ales să fac daruri unor preșcolari din mediul rural, acolo unde cadourile sunt mai puține și bucuria cu care sunt primite cadourile este mai intensă. Am aflat și de  cei șapte copii care și-au pierdut tatăl și am decis să le fac și lor o bucurie. Cred că toți copiii sunt nişte daruri pe care ni le-a făcut Dumnezeu şi de care trebuie să ne bucurăm în fiecare zi”, ne-a spus  Doina Silistru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.