Printează acest articol Printează acest articol

Dacă îl recunoașteți, apelați 112

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale şi ai Secţiei 3 de Poliţie Rurală Bârlad desfășoară activități pentru stabilirea identității unui bărbat,  găsit la data de 04.07.2017  pe Drumul European 581, pe raza localităţii Tutova, judeţul Vaslui.

În momentul depistării, bărbatul era dezorientat şi  se deplasa pe jos pe Drumul European 581, punând în pericol atât propria persoană, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Acesta are următoarele semnalmente: înălţime 170-175 cm, constituţie atletică, 60-65 kg, faţă ovală, aspect neîngrijit. La momentul depistării,  bărbatul purta tricou negru cu mânecă scurtă  şi pantaloni tip sport de culoare neagră, cu două dungi laterale. În picioare purta pantofi sport, de culoare albastră.

Bărbatul are deficienţe de vorbire şi nu poate oferi date concrete în legătură cu identitatea sa. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Bârlad. Persoanele care pot furniza informaţii în vederea stabilirii identității bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Un comentartiu la “Dacă îl recunoașteți, apelați 112

  • 5 iulie 2017 at 23:48
    Permalink

    Kiss Barbu din jud. Mures

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *