Cupa de Toamnă la Taekwon-do ITF

Un număr de 110 sportivi, fete si baieti, până în 18 ani, au participat duminică, 6 noiembrie, la Cupa de Toamnă la Taekwon-do ITF. Competiţia, organizată de  C.S. Liga de Est Vaslui în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, s-a desfăşurat cu trei probe de concurs:  tull, tehnici speciale și luptă

Arbitrajul a fost asigurat de antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră, care sunt și arbitri naționali: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru, Maria Popa, Coroi Alexandru și Miron Sorin (clubul Kwangae Iași). Arbitrajul a fost efectuat cu sistemul electronic omologat în competițiile naționale și internaționale, din dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF. Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și cupe pentru cel mai bun sportiv pe fiecare categorie de vâstă.

Competiția a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa României de Taekwon-do ITF ce se va desfășura la Sibiu în perio15086294_1336918313017389_1631265681_nada 18-20 noiembrie 2016. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.