Cupa ”1 IUNIE” la Taekwon-do ITF.

Joi, 01 iunie 2017, în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, CS Liga de Est Vaslui a organizat Cupa ”1 IUNIE” la Taekwon-do ITF. 

Un număr de 120 sportivi, fete si baieti, până în 18 ani, fiind arbitrați de 10 arbitri.Sportivii au participat la trei probe de concurs, tull, tehnici speciale și luptă u

Arbitrajul a fost asigurat de arbitrii naționali, antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru, Cristian Popa, Adelina Mihai, Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac și Andrei Chiriac. Abitrajul a fost efectuat cu sistemul electronic omologat în competițiile naționale și internaționale, din dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF, căreia îi mulțumim pentru sprijin.

Competiția face parte dintr-un proiect finanțat de către Primăria Municipiului Vaslui  și a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa ”International Gen. CHOI Memorial Cup” de Taekwon-do ITF ce se va desfășura la Oradea în perioada 29 iunie – 02 iulie 2017.

 Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și tricouri cu numele finanțatorului  și al clubului Liga de Est  Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.