Cu băutura în cap şi cu mâna pe volan

În seara de 5 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Vaslui au oprit pe strada Traian, din municipiul Vaslui un autovehicul condus de I. Sebastian, de 32 ani, domiciliat în comuna Deleni. În urma testării cu aparatul alcooltest, a fost obținută valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 43 ani, domiciliat în comuna Iana pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste   0,80 g/l alcool pur în sânge. În ziua de 04.01.2016, acesta a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale, pe raza comunei Perieni. Polițiștii au testat bărbatul cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Daniel, de 26 ani, din comuna Pădureni a fost identificat de către polițiștii Biroului Rutier Huși în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Basarabiei din municipiul Huși deși anterior consumase băuturi alcoolice. Testarea tânărului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui M. Constantin, în vârstă de 41 ani, din comuna Cozmești, polițiștii Biroului Rutier Vaslui au întocmit un dosar penal pentru comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Acesta a fost oprit pentru control în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian din municipiul Vaslui, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că valabilitatea autorizației provizorii de circulație a autoturismului era expirată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.