Copil de 3 ani, dat dispărut! Dacă îi vedeţi, apelaţi 112

Un minor, în vârstă de 3 ani, a dispărut din satul Bălțăteni, comuna Băcani, în ziua de 4 februarie a.c.. Dacă îi vedeţi, apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

În ziua de 4 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că Sebastian Păsărică, în vârstă de 3 ani, din comuna Băcani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Copilul se afla la locuință împreună cu mama sa. Mama a observat ulterior lipsa minorului și l-a căutat  la rudele din localitatea de domiciliu. După o perioadă de timp a sesizat polițiștii Postului de Poliție Băcani cu privire  la dispariția minorului.

Semnalmentele minorului: înălţime 0,90 m, părul negru tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o haină de culoare maro, pantaloni de culoare gri, iar în picioare purta încălțăminte sport în culorile negru și alb.

În prezent, pentru căutările efectuate pe raza comunei Băcani sunt organizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri, sprijinite de cetățeni din localitate.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre copilul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.