Consilierul PSD Barbu Alexandru: “PNL și USR nu dau doi bani pe problema comercianților din bazar: astăzi au chiulit din nou la ședința de CL”

“Suntem preocupați de găsirea celei mai bune soluții legale pentru această situație, soluție care să le asigure oamenilor continuitatea afacerilor!” Așa se lăuda acum câteva zile secretarul general al PNL Vaslui, prefectul județului.Cu toate acestea, la ședința convocată astăzi pentru dezbaterea soluției propuse de Grupul consilierilor locali ai PSD Vaslui pentru rezolvarea situației celor 85 de comercianți din bazar, nici măcar unul dintre cei opt consilieri ai PNL nu s-a prezentat în sală.

“În consecință, dat fiind că și cei de la USR au tras chiulul, cvorumul nu s-a întrunit, iar ședința nu s-a putut desfășura. Iar situația comercianților care își făceau speranțe că vor putea câștiga o bucată de pâine și după mutarea în noua locație rămâne la fel de incertă. Grupul PSD a venit în sală cu un proiect de hotărâre și cu un regulament care au îmbunătățit munca aparatului de specialitate al primarului și care au propus mici modificări de nuanță gândite să interpreteze legea în interesul vasluienilor!

Ne declarăm șocați de faptul că un proiect care îngloba chiar și unele idei pe care PNL le propusese în ședințele anterioare nu are șansa de a fi pus în aplicare din pricina dușmăniei cu care consilierii liberali înțeleg să trateze orice inițiativă propusă de către PSD. Oare pentru asta i-au trimis vasluienii pe acești aleși în Consiliul Local, sau pentru a lucra și vota în interesul lor?Secretarul general al PNL și prefectul județului Vaslui a mințit în declarația sa ori nu reușește să își impună autoritatea în fața unor colegi consilieri chiulangii și neasumați?!?” a declarat consilierul PSD, Barbu Alexandru