Cinci mașini avariate din cauza unui șofer grăbit, în zona Huși-Stănilești

O autoutilitară condusă de un bărbat din Murgeni a făcut prăpăd în această după-amiază pe șoseaua Huși-Stănilești, producând avarii la nu mai puțin de patru autoturisme.

Din spusele martorilor, șoferul ar fi intrat în depășire fără să se asigure corespunzător, acroșând un autoturism care vira la stânga. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în trei vehicule parcate regulamentar în afara părții carosabile. Toate mașinile implicate au suferit avarii.

„Ambulanța SMURD tip B2 cu echipaj de prim-ajutor (EPA) încadrată de un echipaj specializat din cadrul Secției de Pompieri Huși a intervenit la un accident rutier produs în municipiul Huși, în zona Victoria Unic, pe șoseaua Huși – Stănilești. În accident au fost implicate cinci autoturisme și trei persoane. Dintre cele trei persoane implicate, doar una a necesitat îngrijiri medicale, victima (bărbat, 26 ani) fiind transportată la Spitalul Municipal Huși cu diagnosticul primar de traumatism cranian.
Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de către colegii de la Poliția Rutieră.” au declarat reprezentanții ISU Vaslui