Cetăţean albanez depistat cu şedere ilegală în Vaslui

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, au desfăşurat, în data de 15 ianuarie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 33 ani, din Albania. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză a intrat legal în România iar, la expirarea dreptului şedere nu a părăsit teritoriul României.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele acestuia o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.
Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor prin organizarea de acţiuni cu forţe proprii sau în cooperare cu toate instituţiile cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.