Cercetați pentru furt calificat

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat, în vârstă de 45 ani, din comuna Dănești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a comis fapta împreună cu un alte trei persoane față de care se efectuează de asemenea cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui efectuează cercetări față de 4 persoane – D. Viorel, de 45 ani, D. Sorin, de 43 ani și 2 minori de 15 ani, respectiv de 11 ani, toți din comuna Dănești, persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara de 05 ianuarie a.c., D. Sorin le-a propus celor trei persoane să sustragă bunuri din locuința unui vecin, în vârstă de 90 ani. Toți s-au deplasat la locuința bătrânului și au pătruns în curtea acestuia. D. Sorin a rămas în curte, iar ceilalți au pătruns într-o anexă a locuinței de unde au sustras bunuri, în valoare de 330 lei.

Bunurile au fost transportate de către D. Sorin la locuința lui D. Viorel. Cele mai multe din bunurilor sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Polițiștii l-au reținut pe D. Viorel pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior     l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.