Camion radiat din circulație în Olanda, depistat la Albiţa

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat la control un camion radiat din circulație de către autoritățile olandeze.

În data de 28 martie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, conducând un camion marca Volvo, înmatriculat în Olanda, Valentin H., cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani.

“Având suspiciuni cu privire la numerele de înmatriculare ale autoturismului, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că mijlocul de transport este radiat din circulație de către autoritățile olandeze, din luna octombrie a anul 2016. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, a precizat inspectorul principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.