Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui  va organiza vineri,  20.04.2018 “Bursa generala a locurilor de muncă”

Persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă  au şansa de a intra pe piaţa muncii la Bursa generala a Locurilor de Muncă, ce va avea loc in data de 20 aprilie 2018  la sediul Centrului de Resurse Judeţean pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui,  la  sediul  Centrului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Bîrlad  şi Casa  Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huşi.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directa a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale si transparente, care să permită realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Bursa generala a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de munca interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de munca, conform pregătirii lor profesionale, sau in ultima instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agenţii economici care vor participa la bursa generala a locurilor de muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, in funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca pe care îl oferă.

Pentru rezervarea standurilor agenţii economici interesaţi se pot adresa:

–        pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter  sau fax: 0235/317717, email: ajofm@vs.anofm.ro ;

–        pentru Bîrlad: la sediul ALOFM Bîrlad din str. B-dul Epureanu, nr. 8, tel: 0235/419280;

–        pentru Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, tel: 0235/481720

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.